İSTANBUL / KADIKÖY - Nurettin Teksan Ortaokulu

May

Okulumuz rehberlik faaliyetleri kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle LGS sınavı öncesi motivasyon söyleşisi yaptık. Söyleşimize renk katan Sunal Ailesi'nin fertleri öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar ve kendi yaşam tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Ardından okul müdürümüz Mustafa Sarıkaya'nın konuşması sonrası söyleşimiz son buldu. Değerli katılımlarından dolayı Sayın Gül Sunal, Ali Sunal ve Ezo Sunal'a teşekkür eder, öğrencilerimize LGS sınavında başarılar dileriz.

May

Türkiye Oryantiring Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "23 Nisan Çocuklar Oryantiring Yarışması" Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkında 30 Nisan 2024 tarihinde yapıldı. 13 okul ve kulübün katıldığı yarışmaya 85 sporcu katılım sağladı. Okulumuz öğrencilerinden oluşan Oryantiring Okul Takımımız Yıldızlar Kategorisinde Takım birincisi olup Gençlik Spor Bakanlığı tarafından verilen Kupayı okulumuza kazandırmışlardır. Bireysel sıralamada ise öğrencilerimizden

Zehra Kartal kızlar 1.

Balkan Kara erkekler 2.

Tarık Kartal erkekler 3.

Kerem Dinler erkekler 4.

olarak başarılı sonuçlar almışlardır.

May

Teknoloji ve Tasarım Dersi 2. Dönem mimari tasarım konulu sergimizi açtık. Öğrenciler büyük bir heyecan ve coşkuyla sergiyi gezdi.

Yapılan maket çalışmaları öğrencilerin dikkatini çekti. 5 ve 6. Sınıf öğrencileri yapılan calışmalara çok ilgi gösterdi.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Kadıköy’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında yapılan , Egemenlik Koşusuna Okulumuz küçük erkekler , yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde Katılım sağlamıştır. Yarışların sonunda Ferdi dalda ; Kuzey METE küçük erkekler kategorisinde 1. Yıldız Kızlar kategorisinde Arya Düzenli 2. Yıldız Erkekler kategorisinde Rüzgar Bozoklu 2. Olmuştur. Ayrıca takımlar kategorisinde yıldız Erkekler 1. Yıldız kızlar 2. Olmuştur. Katılım sağlayan ve Madalya kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

"Bir milletin tam anlamıyla özgür ve bağımsız olabilmesi için ulusal egemenliğe sahip olması gerekir.

Toplumda hiçbir kimse, hiçbir zümre, hiçbir sınıf ya da grup, doğrudan üstün emretme gücüne sahip olamaz. Toplumda üstün emretme gücünün tek kaynağı ve tek sahibi milletin kendisidir"

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mrt

8. sınıf öğrenci velilerimize LGS Bilgilendirme Semineri yapılmıştır. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz .

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Sema BÜYÜKKIZILDAĞ tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen “LGS Bilgilendirme Semineri” konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir. Tüm 8. sınıf öğrencilerimize LGS maratonunda başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz beden eğitimi öğretmenleri F. Tuba Üstünkal ve Rıdvan Doğru tarafından düzenlenen organizasyonda milli sporcumuz Sayın Doğukan Çınar 7. Ve 8. Sınıf öğrencilerimize Chessboxing branşının tanıtımını yaparak öğrencilerin büyük ilgisini topladı.

Ock

Okulumuz bahççesinde 10:00'da başlayan törenin açılış konuşmasını okul müdürümüz Mustafa SARIKAYA yaptı. Ardından İstanbul Bilim Olimpiyatları (İSBO) 1. aşama sınavını başarıyla geçen öğrencilerimiz 6A sınıfından Batu Erk, 8A sınıfından Yusuf Yekta Yaman ve 8B sınıfından Barkın Yay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiir yarışmasında Kadıköy 1.si olan 8D sınıfından Elvin Sönmez'e ödülleri okul idaresi tarafından takdim edildi. Tören sonrası öğrencilerimize karneleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından kendi sınıflarında takdim edildi. Öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmeleri dileğimizle.

Ock

Okulumuz 8/D Öğrencisi Balkan KARA Türkiye Oryantiring Federasyonu İl Yarışmasında Yıldızlar Kategorisinde İl birincisi oldu.

Öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz Sivil Savunma kulübü organizasyonuyla 27/12/2023 tarihinde tüm öğrencilerimize Afad Eğitmeni Sayın Osman Turgut un sunduğu Öğrencilerimizin interaktif katılım sağladığı "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

06-10 Aralık Dünya İnsan Hakları Haftası etkinliğimiz tamamlandı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününü öğretmen arkadaşlarımız ve ekibimizin değerli parçası okul aile birliğimizin katılımıyla öğretmenler odamızdaki etkinliğimizle kutladık. Bu kutlu günü hatırlamamıza vesile olan başta okul aile birliğimiz olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Eğitimci yazar Sadık Gültekin, 7. sınıf öğrencilerimizle “Sınava Hazırlık Sürecinde Motivasyon” konusunda değerli bilgilerini paylaşmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelendirme sürecinde Aşama 2 değerlendirme sürecini başarıyla tamamlamış ve 2022 yılında almış olduğumuz Kalite belgesinin devamı sağlanmıştır. Süreçte emeği geçen tüm idareci, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.