İSTANBUL / KADIKÖY - Nurettin Teksan Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası kapsamında teknoloji ve tasarım dersinde ve dijital ortamda öğrencilerimizin hazırladığı panolar ve afişler sergilendi.

Kas

"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Yüreklerdeki Cumhuriyet coşkusunu renklerle,biçimlerle ifade eden öğrencilerimiz Cumhuriyet heyecanını çalışmalarına yansıttı.

Görsel Sanatlar dersinde 5, 6, 7 ve 8. sınıflarımızın yaptıkları çalışmalar okulumuzun giriş katında sergilendi.

Kas

29 Ekim 2023 Pazar günü saat 9:00'da okulumuz konferans salonunda başlayan kutlama törenimiz velilerimizin yoğun katılımıyla ve coşkuyla gerçekleşti. Cumhuriyetimizin nice yüzyıllara erişeceğine inancımız tamdır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz bahçesine Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına çınar ağaçları diktik. Nice yüzyılları kavuşacak olan ülkemizin ilk yüzyılının nişanesi çınar ağaçlarımız büyüyecek. Atatürk'ün Yürüyen Köşk ile bize vermiş olduğu ilhamla insanımızı da çınarlarımızı da bu  Cumhuriyet için yaşatmaya devam edeceğiz.

Ekm

Saint Joseph Lisesi'nin 140 yıllık hayvan bitki ve fosil koleksiyonundan oluşan Doğa Bilimleri Merkezi'ne gezi düzenledik. 5 Ekim tarihinden 7. sınıflarımız ile yapılan geziden öğrencilerimiz özellikle fen ve doğa bilimleri konusunda birçok bilgi edindi.

Ekm

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında! Kadıköy ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Cumhuriyetin 100. Yılı Voleybol Turnuvası"na  minik voleybol takımımız ile katılım sağladık. Sporcularımıza gösterdikleri performans için teşekkür eder hepsini tebrik ederiz.

Eyl

Nurettin Teksan Ailesinin yeni üyeleri olan 5. sınıflarımızın velileri ile toplantımızı gerçekleştirdik. Velilerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen İlkyardım Eğitimi çalışmalaı kapsamında öğrencilerimiz ilkyardım eğitimi aldılar. Konferans salonumuzda gerçekleşen etkinlik soru cevap bölümü sonrası tamamlandı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Programımız okul müdürümüz Mustafa SARIKAYA başkanlığında yapılan öğretmenler kurulu toplantısı ile başladı.

5. Sınıf kayıtlarımız henüz başlamamıştır,

kayıt dönemi için okul web sitemizdeki haber ve duyuruları takip ediniz.

Haz

"Ah Şu Gençler" adlı oyunla sahne alan öğrenciler oyunlarını veli, öğretmen ve öğrencilerden oluşan izleyicilere sergiledi. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Erkin Canpolat'ı kutluyor, yeni oyunlarda buluşmak üzere diyoruz.

May

OKUL EĞİTİMİ KATEGORİSİNDE OKULUMUZ AB ERASMUS AKREDİTASYON PROGRAMINA DAHİL OLAN İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN KONSORSİYUM ORTAĞI OLMUŞTUR.